RSP SolutionsOver ons

RSP-Solutions is opgericht door Rolf en Sven Habener, vader en zoon. Rolf is al meer dan veertig jaar werkzaam binnen de elektrotechnische business. Hij is heeft 10 jaar geleden het bedrijf Transcool opgericht. Inmiddels is Sven, zijn zoon, zijn rechterhand binnen het bedrijf Transcool BV. Als fabrikant van generator sets in de transportsector, levert Transcool met de hand en op maat gemaakte generators, ontwikkeld en gebouwd volgens wensen en specificaties van de klant. Rolf: ‘Wij zijn voornamelijk werkzaam binnen de Reefer markt waar we stroomgeneratoren leveren aan bedrijven die veelal levensmiddelen of andere producten waar klimaatbeheersing van belang is, vervoeren in gekoelde containers. De vraag naar verse en meer gevarieerde producten stijgt wereldwijd.

Toch smaakte het duurzaam ontwikkelen naar meer, zodoende dat ze met het idee zijn gekomen om te investeren in diverse oplaadbare accupakketten. Transcool neemt, naar eigen zeggen, een tussenstap in deze ontwikkeling, maar het principe werkt natuurlijk hetzelfde. Rolf: Een eerste stap voor ons is dat we portabel, dus draagbare laadstations leveren die op batterijen én op zonne-energie werken. In de eerste plaats alleen voor particulieren en kleinschalig industrieel gebruik.’ 

Testen, testen en nog eens testen

Rolf en Sven wilden natuurlijk niet zomaar een product op de markt brengen. Rolf: ‘We gaan nooit over één nacht ijs. We hebben diverse proefpersonen gevonden die het apparaat voor ons hebben getest. Denk aan iemand die graag heel de dag vist, maar misschien in de tussentijd even op de laptop wil werken terwijl hij net een koud biertje uit zijn elektrische koelkastje heeft gescoord.Die koelkast is natuurlijk ook geweldig voor op het strand. Op de moestuin kunnen mensen een tostiapparaat neerzetten en een koffiezetter bijvoorbeeld en lievelingsmuziek opzetten. Netflixen achterin de auto als je op vakantie gaat? Je hebt geen kind meer aan ze. Picknicken of een mooie dag in het park wordt ineens high-tech met een elektrische barbecue of koelbox. En voor booteigenaren en kampeerders is het ook heel handig.

LiFePO4 batterijen

Lithium-ijzerfosfaat accu’s (LiFePO4 of LFP) bieden veel voordelen in vergelijking met loodzuur accu’s en andere lithium accu’s. Ze hebben bijvoorbeeld een langere levensduur, zijn erg veilig en licht in gewicht en hebben een betere ontlading en laadcapaciteit. LiFePO4 accu’s zijn niet de goedkoopste op de markt, maar vanwege hun lange levensduur is het de beste investering die we konden doen, ook voor het milieu want een langere levensduur betekent minder productie.

Powerstations

We kunnen de volgende maten leveren van de RSP powerstations: 600W, 1200W, 1800W en 5000W. Daarnaast kunnen er zonnepanelen van 200W en een extra accu voor de 5000W besteld worden. Er is een mogelijkheid om ook een 2400W powerstation, 100W zonnepanelen en accessoires te bestellen. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen.

RSP Powerstation is een betrouwbaar, op batterijen werkend opslagruimtesysteem dat verkrijgbaar is in verschillende vermogensmogelijkheden. De Powerstation RSP is een betrouwbare back-upstroombron, gemakkelijk in gebruik en die bovendien jarenlang meegaat met weinig tot geen onderhoud. Met verschillende stopcontacten zoals AC, DC, carport en ook USB kun je al je elektrische apparaten opladen. Of je nu kampeert, kookt, reist in een camper of een stroomonderbreking ervaart, met de Powerstation RSP zit je nooit zonder stroom.  

 

 

Ons Team

Graag stellen wij ons team voor!

Sinds eind 2021 in dienst getreden bij zijn vader in het bedrijf Transcool B.V. Daar in de tussentijd doorgegroeid tot bedrijfsleider. In 2023 is hij samen met zijn vader RSP-solutions gestart.

Oprichter van Transcool B.V. en RSP-solutions. Samen met zijn zoon Sven is hij in 2023 gestart met RSP-solutions.

Sinds december 2021 in dienst bij Transcool en RSP-solutions. Als je belt of per mail contact opneemt, is de kans groot dat je Bojoura aan de telefoon krijgt of dat ze je een mail terug stuurt.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Christiaan Huygenstraat 5
3291 CN Strijen, The Netherlands

Contact

+31 174 254 873
info@rsp-solutions.nl